DMK Group

DMK GROUP
Op 1 april 2016 is DOC Kaas gefuseerd met de Duitse zuivelonderneming DMK GROUP. DMK is een samenwerkingsverband tussen 8.300 actieve melkveehouders, coöperatieve aandeelhouders en circa 7.500 medewerkers. Daarmee is het een van de grootste zuivelcoöperaties in Europa. De coöperatie is actief in de Duitse deelstaten Sleeswijk-Holstein, Noordrijn-Westfalen, Nedersaksen, Mecklenburg-Voorpommeren, Saksen-Anhalt, Brandenburg en Hessen.

Met 26 locaties in tien Duitse deelstaten en 7.500 werknemers is de DMK GROUP het grootste zuivelconcern van Duitsland. Het bedrijf verwerkte in het boekjaar 2019 ruim 6 miljard kg melk tot internationaal erkende kwaliteitsproducten voor handelsondernemingen, de levensmiddelenindustrie en grootgebruikers. Met een omzet van 5,8 miljard euro behoort de DMK GROUP tot de grootste zuivelconcerns.

DMK is met sterke merken als MILRAM, Osterland, Oldenburger, Rose, Humana, Casarelli, Intact, Biolabor, Hansal en NORMI wereldwijd in meer dan 100 landen actief. De onderneming heeft een breed productassortiment: van basismelkproducten, kaas en ingrediënten voor de levensmiddelenindustrie tot babyvoeding, roomijs en dieetproducten.