Skip to content

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor elke levensfase, voor elke dag & om extra te genieten

Onze grondstof is eersteklas melk – en de plantaardige alternatieven ervan. Die concentreren en extraheren we. En versterken hun kracht. We maken er perfecte ingrediënten van.

 

Wij bieden onze klanten uit de voedingsindustrie producten uit de melk-, wei- en plantaardige sector. Samen ontwikkelen we de perfecte oplossing voor elke toepassing. Daarbij houden wij de markt voortdurend in het oog: door trends en ontwikkelingen vroegtijdig te observeren, geven wij actief vorm aan de markten en brengen wij melk en de plantaardige alternatieven naar de toekomst.

Wheyco 

That´s whey better

Wei is een bijproduct van de kaasproductie en daarmee produceert wheyco weiderivaten, weiproteïnen, lactose en permeaten. Deze zijn op allerlei manieren waardevol voor de voedingsindustrie en worden bijvoorbeeld gebruikt voor sport-, dieet- en seniorenvoeding, maar ook voor bakkerijproducten, chocola en diervoeders. Het zorgt voor aroma, smaak, textuur, knapperigheid, smeuïgheid, sappigheid en betere bruiningsresultaten. Maar ook dat de ingrediëntenlijst vrij blijft van ongewenste, kunstmatige ingrediënten.

DP Supply 

Daily non-dairy

DP Supply is gespecialiseerd in het produceren van plantaardige ingrediënten voor de voedingsindustrie. Met ons complete assortiment aan veelal veganistische vetemulsies leveren wij ingrediënten voor allerlei toepassingen. Bijvoorbeeld bakkerijproducten, soepen, sauzen en snacks, maar ook opklopemulgatoren voor desserts of foamers voor cappuccino. Het merendeel van onze producten is veganistisch en vrij van allergenen.