Skip to content

Over DMK Group

De DMK Group 

De melk van onze leden wordt iedere drie dagen gehaald door de RMO (Rijdende Melkontvangst) en naar een van de circa 20 productielocaties van het zuivelconcern de DMK Group gebracht. Bijvoorbeeld in Hoogeveen of het Duitse Edewecht. Daar wordt de melk vervolgens verwerkt – of beter gezegd verwaard – tot heerlijke zuivelproducten. Zoals kaas, babyvoeding en ijs die wereldwijd worden afgezet en genuttigd.

 

De leden-melkveehouders krijgen hiervoor een melkprijs uitbetaald die enerzijds afhankelijk is van de prijs van zuivel op de internationale zuivelmarkt en anderzijds van de resultaten die de DMK Group behaalt. Want coöperatie DOC Kaas is sinds april 2016 samen met coöperatie Deutsches Milchkontor eG mede-eigenaar van DMK GmbH.

 

Ga voor een uitgebreide toelichting op de activiteiten van de DMK Group naar www.dmk.de/nl

DMK Group

Passie & kennis van de markt

“Bij DMK halen we altijd het beste uit onze melk. Zo zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste zuivelconcerns van Europa en worden wij beschouwd als een van de belangrijkste partners voor de retail, de verwerkende industrie en de foodservicesector.“

 

We gebruiken onze passie, onze kennis van de markt en onze lange ervaring om jaarlijks zo’n 6 miljard kilo melk te verwerken en daarvan zuivelproducten van de hoogste kwaliteit te maken – voor onze eigen merken, maar ook voor de private labels en producten van onze zakenpartners.

DMK Group

De eerste keus, een leven lang

De DMK Group heeft circa 7.200 werknemers op meer dan 20 locaties in Duitsland, Nederland en andere internationale hubs. Ons productportolio is breed: van kaas, dagverse zuivel en ingrediënten tot babyvoeding, roomijs en weiproducten. Merken zoals MILRAM, Oldenburger, Uniekaas, Alete en Humana worden zeer gewaardeerd door consumenten in Duitsland en daarbuiten.

Niet voor niets is onze missie ‘De eerste keus – een leven lang’.

 

Wij zijn een van de grootste leveranciers aan Duitse supermarktketens en hebben een omzet van 5,6 miljard euro. Daarmee zijn wij een van de leidende ondernemingen in de Europese zuivelindustrie.